Pohjois-Suomi.com
2.10.2020

Kainuu

Sky Cabin Ukkohalla
Pohjois-Suomi.com

Näköalaloma Kainuun huipulla

Ihailet maisemia Kainuun korkeimmille vaaroille.  Alueella on Vorlokin kalliorotko, Euroopan vanhimpien aarnimetsien suojelualue sekä luonnonpuisto.


Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa Sky Cabin Ukkohalla-nä­kö­ala­huo­neis­tois­sa on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun.


Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluissa Sky Cabineissa on hotellitason varustus. Massiivihirrestä rakennetuissa korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä.


Huoneessa on parivuode, jonka moottoroidut sängyt saa tarvittaessa erotettua toisistaan.

Makuualkovissa on lisäksi 120 cm leveä vuodesohva sopii yhdelle lapselle taikka kahdelle aikuiselle. Tietä pitkin etäisyys palveluiden keskelle Syväjärven rantaan on 2,5 km ja rinteestä pääset huoneistoosi kätevästi hiihtohissillä. Sky Cabinit valmistuivat vuonna 2019.

Sky Cabin Ukkohalla

https://hotelukkohalla.fi/skycabins/

Pohjois-Suomi.com
Pohjois-Suomi.com

Pohjois-Suomi.com

Tervetuloa Pohjois-Suomi.com |Pohjois-Pohjanmaa | Lappi |Kainuu |Koillismaa

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Pohjois-Suomi.com on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

Pohjois-Suomi.com

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi