Pohjois-Suomi.com
4.10.2020

Ko­ti­maan­mat­kai­lu-Kainuu

Paltamo

Kivesvaaran ympäristössä menee useita eripituisia ja erilaisia retkeilyreittejä, joista jokaiselle löytyy varmasti sopivanlainen reitti. Reitit ovat pituudeltaan 2-15 km pituisia.TEKEMISTÄ
JÄTTILÄISENMAASSA

Me jätit tarjoamme sinulle mahdollisuuden harrastaa hauskoja lajeja metsässämme eri vuodenaikoina. Voit laskea kelkalla, kävellä lumikengillä jättien kulkureiteillä, treenata Wäki-Turilaan malliin, tai ottaa kiikarit kaulallesi ja lähteä bongaamaan vaikkapa Meteli-Jatulin lintuystäviä.

Me jätit olemme vanhoja kuin kalliot, mutta se ei tarkoita sitä, että olisimme vanhanaikaisia. Meillä voit seikkailla myös modernissa valometsässä tai lähteä omaehtoiselle retkelle mobiiliopastuksen avulla. Alueeseen voit tutustua meidän laatimamme kartan avustuksella. Ja muista toki, aina voit kysyä maahiselta apua, jos jokin asia mietityttää!ARCTIC GIANT BIRD HOUSE Hotel.
Tervetuloa Kainuuseen .Nähtävää ja koettavaa Kainuussa-Syksy &Talvi 2020.
Rentouttavaa eloa ja menoa tai vain olla sekä nauttia luontopoluilla.
Panoramic House huoneistosta voit nähdä ja kokea muuttuvan luonnon ainutlaatuisuuden: auringonlaskut, tähtitaivaan ja jopa revontulet kolmeen eri suuntaan. Koe ja ihastu luontoäidin tarjoamiin maisemiin ja seuraa niitä saunan lämmöstä.


FATBIKE

Tutki jättiläisten jälkiä fatbiken selästä. Pyöriä voi vuokrata vastaanotosta alkaen 25€ / 3h. Lisätietoja numerosta 040 7487391 tai posti@arcticgiant.fi

Lue lisää
ARCTIC GIANT BIRD HOUSE Hotel.
https://arcticgiant.fi/

Pohjois-Suomi.com -Paltamo / Kainuu
Pohjois-Suomi.com

Pohjois-Suomi.com

Tervetuloa Pohjois-Suomi.com |Pohjois-Pohjanmaa | Lappi |Kainuu |Koillismaa

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Pohjois-Suomi.com on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

Pohjois-Suomi.com

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi